Fark YaratanlarHer bireyin toplumda eşit haklara sahip olması gerektiği görüşünü benimseyen ve bu doğrultuda insan haklarına yönelik toplumdaki engelleri, kalıcı çözümlerle kaldırmayı amaçlayan Engelleri Kaldır Hareketi, bugün 18:30’da Cnn Türk’te Cüneyt Özdemir’in sunduğu Fark Yaratanlar programında! Cüneyt Özdemir ve Fark Yaratanlar programının tüm ekip üyelerine katkılarından dolayı teşekkürker…

Tanıtım videosunu aşağıdaki linkten facebook sayfamızdan izleyebilirsiniz.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=377327191288

Fark Yaratanlar nedir?
Bu program Fark Yaratanları ve öykülerini Türkiye ile paylaşmak amacıyla ekranlara taşınıyor. Onlar daha iyi yarınların peşinde koştular; hiç tanımadıkları insanların hayatlarına varlıkları ve çabaları ile katkıda bulundular. Onlar, insanlara cesaret verdiler, fırsatlar yarattılar. Günlerini bu uğurda harcadılar. Bunu yaparken hiç bir ödül ya da övgü beklentileri yoktu. Sadece daha iyi yarınlar olabileceğine inandılar ve bu mücadeleden hiç vazgeçmediler.

Bu program, insanların hayatında fark yaratanları arıyor. Türkiye’nin dört bir yanında iyiliğin peşine düşüyoruz. FARK YARATANLAR Sabancı Vakfı’nın katkılarıyla  her pazar 18.30’da CNN TÜRK’te.

Detaylı bilgi ve aday önerisinde bulunmak için: http://www.farkyaratanlar.org/