‘ENGELLERİ KALDIRALIM, TOPLUMA KAZANDIRALIM’ Sloganı ile İzmir Swiss Otel’de 04 Haziran Perşembe günü 12:30-18:30 arasında TinyFest ismi ile bir çocuk Festivali düzenlenecek. Festivalin sosyal sorumluluk amacı ile görme engelli çocukların topluma kazandırılması hedefini taşıyor. My DreamWorkers tarafından gerçekleştirilen Çocuk Festivalinin proje sorumlusu Sinem ÖZUSTA, bu projede amaçlarını söyle açıkladı; “Engelli engelsiz fark gözetmeden tüm çocukların kaynaşabileceği bir zemin hazırlarken aynı zamanda çocukların eğlenebilecekleri aktiviteleri de onlara sunabilmek. Festival’de Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığının’ bir nokta , bin nokta ‘kampanyasına da destek olmayı amaçlamaktayız.”

Festival öncesi Swissotelde bir grup çocukla Hikaye Fotoğrafçısı Sema Karahan tarafından bir çekim gerçekleştirildi. Çekimde Sobee Çocuk Giyim’in yapımını üstlendiği görme engellilerin simgesi 6 noktalı özel t shirtler ile çocuklar birbirinden keyifli ve hoş fotoğraflar ile  günün anlam ve önemine yönelik mesaj verdiler.

Organizasyonun destekleyicileri arasında Berk Optik, Opel Egem,Sobee Çocuk Giyim , 4 Team Organizasyon,Diva Dergisi,Habertürk, YeniAsır, Hürriyet,Bebekbeklerken, Poliart,Niyazoğlu Turizm, Dominos Pizza,Divine Events,  Keskinoğlu, Özsu,Pasta Aşkı, Saysen Aktivite Merkezi, Yaratıcı Çocuklar Derneği, İzmir Çağdaş Drama Derneği, Özel Ata Koleji, Özel Deniz Koleji, İzmir Türk Koleji,Saysen Anaokulu, A + Anaokulu, daha birçok özel okul ve anaokulu ve firmalar yer almakta . ,Engellerikaldiralim.com ‘un İzmir Temsilcisi Deniz Keller ‘Engelsizler Derneğinin ‘temsilen çalışmaları, Hikaye Fotografçısı Sema Karahan’ın Fotoğraf sergisi yer alacak.

Biletleri SwissOtelde satışa sunulan organizasyonun aktiviteleri arasında;

* İzmir Çağdaş Drama Derneğinin Yaratıcı Drama Çocuk Atölyeleri
* İzmir Yaratıcı Çocuklar Derneği Kukla Atölyesi ve gösterileri
* Saysen Anaokulu ve Saysen Aktivite Merkezi Atölye Çalışmaları
* Özel Ata Koleji Atölye Çalışmaları
* 4 Team Organizasyon Şişme Oyun alanları ve Animasyon gösterileri
* Poliart Yüz Boyama Alanı
* Sobee ile Renkli Aktiviteler
* Sürpriz Dükkanı Animatörleri
* Yeni Çağın Çocukları
* Kil Atölyesi
* Dominos Pizza ve  Keskinoğlunun yiyecek içecek ikramları
* Gönüllü kayıt masası

Otel yönetimi ve MyDreamWorkers ekibi ‘projenin 3-12 yaş arası çocuklar ve ailelerine yönelik olduğunu , tüm bu eğlendirici aktivitelerin yanı sıra projenin en önemli amacının, toplumumuzda ki tüm insanların ,engellilere engel teşkil etmeyecek duyarlılığa sahip olmasını sağlayabilmek olduğunu,bu işe de gelecek nesillerimiz olan çocuklardan başlamak gerektiğini düşünerek bu işe başladıklarını bildirdi.Swiss Otel yönetimi bu projeyi bir sosyal sorumluluk amacı olarak benimsediklerin  ve kapılarını bu amaca hizmet için açtıklarını, İzmir’in  tüm ebeveynleri ve çocuklarının bu duyarlılığa destek olup projemizin içinde olmasını arzu ettiklerini’bildirdi.

Festivale katılmak isteyen kişilerin 25 Mayıs itibariyle biletleri Swiss Otel bünyesinden temin edilebilecek. Ayrıca tüm detayları www.mydreamworkers.com’un sitesinden de takip edilebilecek. 0232 42100602dan da detaylı bilgiye ulaşabilecekler.